Szolgáltatásaink

ÁGYNEMŰCSERE
Az ágyneműk cseréje 3 naponta történik környezetünk védelme és hosszú távú fenntarthatóságának megőrzése céljából. Amennyiben a cserét naponta kéri, jelezze a recepción!

BABAÁGY
Kisgyermekes vendégeink részére babaágy áll rendelkezésre. Igényét, kérjük jelezze a foglaláskor! A babaágy igénylése ingyenes.

BEJELENTKEZÉS
A szobákat az érkezés napján 15:00 órától lehet elfoglalni. A szoba korábbi időpontban való elfoglalásával kapcsolatban kérjük, forduljon a szálloda recepciójához. Korábbi érkezés esetén pótdíjat számolunk fel.

ESERNYŐ
Esernyőt igényelhet a recepción. 

ELÉGEDETTSÉG MÉRÉSE
A recepción található vendégkérdőív kitöltésével kérjük segítse munkánkat!

ÉTTEREM
Nyitva tartása: minden nap 7 – 20 h

FIZETÉS-HITELKÁRTYA
Visa, Visa Electron, Eurocard/Mastercard, Maestro. Szép kártyákat fogadunk el.

FÜRDŐKÖPENY
Különböző méretű fürdőköpenyt a recepción igényelhet 2.000,-Ft/tartózkodás ellenében.

FITNESS TEREM
Fitness terem használata szállóvendégeink részére ingyenes. A fitness terem csak saját felelősségre használható, a fitness terem kulcsát kérje a termálfürdő recepcióján!

HAJSZÁRÍTÓ
Hajszárítót a recepción igényelhet.

INFORMÁCIÓS ANYAGOK
A környék információs anyagait keresse a recepció melletti szórólaptartó állványon!

ITALFELSZOLGÁLÁS
Nyitva tartási időben az étteremben,a kávézóban, valamint a kávézó teraszán elérhető. 

JÓGA
Minden szombaton 8:00 órai kezdettel a Kisteleki Termálfürdő 1. emeletén eredeti indiai oktatóval 60 perces hatha jóga foglalkozást tartunk. A foglalkozásokson való részvétel díja 1 500 Ft/ fő. Bejelentkezés a recepción.

KÁVÉZÓ
Nyitva tartása: minden nap 7 – 21 h

KERÉKPÁRKÖLCSÖNZÉS
A kerékpárkölcsönzés részleteiről kérjük, érdeklődjön recepciónkon. Szállodánkban 2 db férfi és 2 db női kerékpár áll Vendégeink rendelkezésére. Gyermekkerékpárt és gyerekülést nem tudunk biztosítani.

KIJELENTKEZÉS
A szobákat az elutazás napján 10:00 óráig kell elhagyni. A szoba későbbi időpontban való elhagyásával kapcsolatban kérjük, forduljon a szálloda recepciójához. Későbbi távozáskor pótdíjat számolunk fel. 

KÖZPONTI SZÉF
Szállodánk kizárólag a központi értékmegőrzőben elhelyezett értéktárgyakért vállal felelősséget. A központi széf használati szabályzatát keresse a recepción!

LÉGKONDÍCIONÁLÁS
Szobáink egyénileg szabályozható klímaberendezéssel rendelkeznek. Távirányítót kérje a recepción! Kérjük, hogy a légkondícionáló berendezés működtetése során a szobai nyílászárókat tartsa csukott állapotban! Működéssel kapcsolatos kérdés esetén kérjük forduljon a recepcióhoz!

MASSZÁZS
Számos különböző masszázs lehetőség áll vendégeink rendelkezésére. További információt a szobákban elhelyezett prospektusok tartalmaznak. Időpontegyeztetés a recepción. 

MOSODA
A mosatni kívánt ruhákat kérjük a szobában található mosodai zsákban és a ruhajegyzék kíséretében adja le a recepción. Szolgáltatásunk 24 órás határidővel biztosított.

PARKOLÁS
Vendégeink a szálloda előtt, kamerával megfigyelt területen díjmentesen parkolhatnak.

PÓTÁGY
Számos szobánkban lehetőség van pótágy elhelyezésére. Igényét, kérjük, jelezze a foglaláskor! Pótágy biztosítása 6 éves kor felett díjköteles.

REGGELI
A szoba ára NEM tartalmazza a szálloda éttermében található önkiszolgáló büféreggelit. A reggeli ára 1 800 Ft/ fő 6 éves kor felett. Glutén-, tej. és/ vagy tojásmentes reggeli felára 700 Ft/ fő/ alkalom.

TAKARÍTÁS
A napi takarítást 10:00-16:00 között végezzük. Amennyiben Ön az adott napon kér takarítást, kérjük, használja az erre a célra szolgáló, külső kilincsre akasztható kártyát. Amennyiben extra takarításra van szüksége, kérjük, forduljon a recepcióhoz.

TAKARÓ-PÁRNA
Amennyiben további takaróra és/vagy párnára, plédre lenne szüksége, kérjük, forduljon a recepcióhoz!

TALÁLT TÁRGYAK
Kérjük érdeklődjön a recepción! Amennyiben tárgyat talál, kérjük jelezze a recepción! Az itt hagyott tárgyakat 3 hónapig őrizzük meg.

TELEFONTÖLTŐK, ÁTALAKÍTÓ ADAPTEREK
 Vendégeink számára telefontöltő kábelt (USB – USB Micro/ Lightning/ USB-C), adaptert, valamint különböző hálózati átalakító adaptereket (UK-EU) biztosítunk. Igényét kérjük jelezze a recepción!

TERMÁLFÜRDŐ
A szállodából közvetlen átjárás biztosított a Kisteleki Termálfürdőbe, ahol úszómedence, élmény- és gyógymedence, valamint szauna gondoskodik Vendégeink kikapcsolódásáról. A szolgáltatás szállóvendégeink részére ingyenes.

TISZTÁLKODÁSI SZEREK
Igény esetén az alábbi megvásárolható tisztálkodási és fürdőszobai felszereléseket kínáljuk Vendégeinknek: zuhanysapka, borotválkozó készlet, kozmetikai szett, fésű, fogmosó szett és frottír papucs. A termékek áráról kérjük érdeklődjön a recepción!

TÖRÖLKÖZŐ
A törölközők cseréje három naponta történik környezetünk védelme és a hosszú távú fenntarthatóságának megőrzése céljából. Amennyiben napi törülközőcserére lenne szüksége, kérjük, forduljon a recepcióhoz.

TŰZJELZŐ
A szálloda minden emeletén tűzjelző berendezések és porral oltó készülékek kerültek elhelyezésre. Továbbá minden szobában füstjelző berendezés található. Tűz esetén Vendégeinket szirénahang figyelmezteti. Ilyen esetben kérjük, hogy a szobában a bejárati ajtó mellett kifüggesztett menekülési útvonal szerint keresse meg a legközelebbi vészkijáratot, és minél előbb hagyja el a szállodát!

ÜGYELET
Szállodánk recepciója 7 órától 21 óráig tart nyitva. Ezt követően telefonos ügyeletet biztosítunk. Kollégáink sürgős esetben az alábbi telefonszámon elérhetőek: 06 20 621 5660. Szállóvendégeink az ügyeleti időszak alatt a számukra átadott chipkártyával tudnak a szálloda épületébe belépni.

VACSORA
Félpanziós ellátást igénylő Vendégeink részére vacsora a szálloda éttermében 17:30-20:00 h-ig elérhető.

VARRÓKÉSZLET
A recepción igényelhető.

VÉSZKIJÁRAT
A szobában elhelyezett menekülési útvonal szerint.

WIFI
Szállodánk egész területén Vendégeink számára a WIFI ingyenes. Felhasználó név és belépési kód a szobákban megtalálható.