Szolgáltatásaink

ÁGYNEMŰCSERE
Az ágyneműk cseréje 3 naponta történik környezetünk védelme és hosszú távú fenntarthatóságának megőrzése céljából. Amennyiben a cserét naponta kéri, jelezze a recepciónál.

BABAÁGY
Kisgyermekes vendégeink részére babaágy áll rendelkezésre. Igényét, kérjük jelezze a foglalásában.

ESERNYŐ
Esernyőt igényelhet a recepción.

ELÉGEDETTSÉG MÉRÉSE
A recepción található kérdőív kitöltésével kérjük, segítse munkánkat.

ÉTTEREM
Nyitva tartása: minden nap 7 – 21 h

FIZETÉS-HITELKÁRTYA
Visa, Visa Elektron, Eurocard/Mastercard, Maestro. Szép kártyákat fogadunk el.

FÜRDŐKÖPENY
Különböző méretű fürdőköpenyt a recepción igényelhet 2.000,-Ft/tartózkodás ellenében.

FITNESS TEREM
Fitness terem használata szállóvendégeink részére ingyenes. Digitális kijelzős, programozható cardio gépek, háttámlás kerékpár, elliptikus tréner, futópad, Statikus izmok fejlesztésére szolgáló gép, multifunkcionális kondicionáló.

HAJSZÁRÍTÓ
Hajszárítót a recepción igényelhet.

INFORMÁCIÓS ANYAGOK
Az adott régió információs anyagait keresse a recepción.

ITALFELSZOLGÁLÁS
Lobbi ülőhelyeken italfelszolgálás.

KÁVÉZÓ
Nyitva tartása: minden nap 7 – 21 h

KERÉKPÁR KÖLCSÖNZÉS
A kerékpárkölcsönzés részleteiről kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

KIJELENTKEZÉS
A szobákat az elutazás napján 10:00 óráig kell elhagyni. A szoba későbbi időpontban való elhagyásával kapcsolatban kérjük, forduljon a szálloda recepcióhoz. Későbbi távozáskor pótdíjat számolunk fel.

LÉGKONDÍCIONÁLÁS
Szobáink egyénileg szabályozható klímaberendezéssel rendelkeznek. Távirányítót a recepción kérje. Kérjük, a szobai nyílászárókat tartsa csukott állapotban. Működéssel kapcsolatos kérdés esetén kérjük, forduljon a recepcióhoz.

MASSZÁZS
Számos különböző masszázs lehetőség áll vendégeink rendelkezésére. Időpont egyeztetés és árak a recepción.

PARKOLÁS
Vendégeink a szálloda előtt, kamerával megfigyelt területen díjtalanul, korlátozott számban belső, zárt udvarunkban parkolhatnak.

PÓTÁGY
Számos szobánkban lehetőség van pótágy elhelyezésére. Igényét, kérjük, jelezze a foglalásában.

REGGELI
A szoba ára NEM tartalmazza a szálloda éttermében található önkiszolgáló büféreggelit. A reggeli ára 1 300 Ft/ fő 6 éves kor felett. Glutén-, tej. és/ vagy tojásmentes reggeli felára 700 Ft/ fő/ alkalom.

TAKARÍTÁS
A napi takarítást 10:00-16:00 között végezzük. Amennyiben Ön az adott napon kér takarítást, kérjük, használja az erre a célra szolgáló, külső kilincsre akasztható kártyát. Amennyiben extra takarításra van szüksége, kérjük, forduljon a recepcióhoz.

TAKARÓ-PÁRNA
Amennyiben további takaróra és/vagy párnára, plédre lenne szüksége, kérjük, forduljon a recepcióhoz.

TALÁLT TÁRGYAK
Kérjük, érdeklődjön a recepción. Amennyiben tárgyat talál, kérjük, jelezze a recepción. Az itt hagyott tárgyakat 3 hónapig őrizzük meg.

THERMÁLFÜRDŐ
A szállodából közvetlen átjárás biztosított a Kisteleki Termálfürdőbe, ahol úszómedence, élmény- és gyógymedence, valamint szauna gondoskodik Vendégeink kikapcsolódásáról. A szolgáltatás szállóvendégeink részére ingyenes.

TÖRÖLKÖZŐ
A törölközők cseréje három naponta történik környezetünk védelme és a hosszú távú fenntarthatóságának megőrzése céljából. Amennyiben naponta cserére lenne szüksége, kérjük, forduljon a recepcióhoz.

TŰZJELZŐ
A szálloda minden emeletén tűzjelző berendezések és porral oltó készülékek kerültek elhelyezésre. Továbbá minden szobában füstjelző berendezés található. Tűz esetén vendégeinket szirénahang figyelmezteti. Ilyen esetben kérjük, hogy a szobában a bejárati ajtó mellett kifüggesztett menekülési útvonal szerint keresse meg a legközelebbi vészkijáratot, és minél előbb hagyja el a szállodát.

VACSORA
Félpanziós ellátást igénylő vendégeink részére vacsora a szálloda éttermében: 18-20:30 h-ig.

VARRÓKÉSZLET
A recepción igényelhető.

VÉSZKIJÁRAT
A szobában elhelyezett menekülési útvonal szerint.

WIFI
Szállodánk egész területén vendégeink számára a WIFI ingyenes. Felhasználó név és belépési kód a szobákban megtalálható.